Sunday, June 14, 2009

LITTLE girl, BIG fashion

So Young, So Great, So Sweeeetttt…..

Here’s a breakthrough from fashion world. A young 10 years old girl has a totally “it” fashion blog that many people are talking about it nowadays!!

Her name is Evita Nuh. She loves photography, books, and of course, fashion!!! Dalam blognya, Evita banyak menampilkan gaya fashion yang unik, girly, edgy, and very inspiring for little girls aged like hers.


Ga cuma memberi inspirasi gaya bagi cewek seumurannya, fashion yang ditampilkan Evita dalam blognya juga bisa menginspirasi cewek-cewek remaja dalam bergaya. Blognya banyak memuat fashion photo session dari Evita dengan berbagai model pakaian yang so cutee and wearable.



She’s very impressive, with a wonderous grammar she has, and open minded. Many girls who read the blog will screaming for the same question, “Is she REALLY a 10 years old girl??? She’s cooler and more mature than her age. And has a great sense of fashion too.”. Yes, we think Evita Nuh bisa merepresentasikan kalimat “Don’t underestimate the sense of little girls!” dan membuka mata kita para cewek untuk berani mengekspresikan diri terlepas dari berapapun umur kitaa… so keep expressive girls…!! :D



We really heart her n her blog. U can check the blog out if u don’t believe us.. And I bet u’re gonna love her as much as we are. Just click here to see her blog, and here’s some peeks from her blog..enjoy!


she is really really cute!


we love her boot!


this is her picture for Wondershoe contest, and she is the 1st winner!!


xoxo,

veniArni


Picture Source: Evita Nuh official blog and Wondershoe official website.

21 comments:

Anonymous said...

huaao,i know this lil'girl.yap,she's so fashionable. i like her style, different from other lil'girl *too much different, i thought. yet, too old for her. she's only 10 years old. but its great to have a fashion taste from very young

Oliphe Butarbutar said...

whoaaa!I love her.And her glasses collection look cute!!I found so many cute glasses just like hers and plan to buy it soon,hahaha.LOL

jaringanrasa said...

cakep,hhe

Janice Nerissa said...

I visited her blog before and , as you said, I really did shouted that is she really 10 years old? haha I love love love her blog as much as you do. nice review btw..
Love,
Janice

veniArni said...

@ oliphe : yess her glasess colection is so adorable! thanks for visiting our blog.. i love reading your blog liph, its kinda refreshing hihii..sering2 berkunjung ksini yaa.. hihii

@ Janice Nerissa : yaaap is she really 10 years old? haha.. thx janice, you have a nice blog too!

Melani Sofi Tania said...

ih. lucu bgt kecil2 dah keren yaa btw blog kalian sangatlah baguss. keep working guys! :)

ela

Khie AKA silenceheART said...

Wah, bagaimana kalo my "lovely" baby menggunakan semua ini...Hmmm, good job, bu!!!Tetap info kan sesuatu yang baru...

ira said...

Don’t underestimate the sense of little girls!
mantabb niyh bocahhhh

sapta said...

bagus2..tapi kayanya hampir semuanya untuk wanita yaa ni..

:)

amons said...

yoi,,,yang mau lebih kliatan modis
ahahhaha
boleh di coba ni...

Rio Nanda Back to Nature said...

Who is she???

SO HOOOT....
lol

God Damn CUTE Girl!!!!

contasia said...

waoww... keren juga ya anak sekecil ini sudah modis.. mungkin saya bisa blj byk tuh ama dy.. hehee

Lita Ismail said...

nyokapnya ngidam apa yaa? ckckck.. oke ni anak. :P

Fajrini Darma Dalel said...

jujur gw takut liat anak ini. evita nuh ya? kayak 10 tahun tapi yang dipikirin itu doang. kapan mainnya? kapan blajarnya? i think she really need to go to psychologist

evita nuh said...

kakak jangan takut sama aku dong :) aku masih punya banyaaaakk waktu untuk main dan belajar kok, kan ngeblog just take time like 5 to 10 minutes to write. terus kalau foto kan jarang cuma sebulan sekali :D dan yang aku pikirin bukan cuma itu doang, kan aku sukaa banget main piano ( aku jagoo piano loh kak, kata guru lesku I've got some bloody talent ) XD terus aku juga baru mulai belajar bahasa perancis, terus aku juga latihan wushu ( it's some kind of kungfu ),terus aku sukaaa bikin kue juga. blog sih cuma butuh sediiikkit banget waktu aku.I only update my blog when I have something to write ( which is not everyday). oh yaa aku juga les pelajaran kak. dan waktu mainku juga banyaak banget :) kalau lesku banyak itu karena aku yang minta kak. aku mau bisa semuanya! my daddy told me, kamu belajar bukan untuk pintar tapi untuk jadi sukses. aku mau jadi seperti kakakku jago segalanya! she's a lawyer but she's great in photography,music, drawing,writing,painting, baking. my daddy do a great job in raising her, so I think I'm in a good hand, but anyhow thank you for worrying me XD

kisses and hug!

evita nuh said...

ps : would you believe me, I'm the dumbest one in my family XD hahaha.

venia said...

for evita nuh: wow. kegiatan kmu byk bgtt?? eh eh btw mau ajarin aku maen piano gaak? XD
semoga kmu bisa jd yg sperti kamu inginkan deeh..hihiii
xoxoxo

Fajrini Darma Dalel said...

woooww evitaa u might be one of the coolest person i know.. 10 years old dan semua itu?? bayangkan 10 tahun lg! anak jenius :)
maaf ya aku blg gitu, i'm just so worried... but i'm glad to now you are enjoying ur life :)
i bet, when u grows up, you'll be even more than your sister!

xxoo ;-*

venia said...

me too agree with fajrini. you'll must be even more than your sister, girl.. ;)

Bintang said...

hi there, nice blog
:-)

i just went to the cute girl, evita, and think she is so adorable and talented. i bet u have the same opinion.

nitya said...

Congratulation to Evitaa..!

She beats me in Wondershoe contest.. hahaha..I mean, I just the 5th winner of Wondershoe contest..

Great work, Evita. And for Venia and Arni